Mainitsemisen arvoiset youtubessa

Mansikkka

”Videoblogi 21-vuotiaan nuoren naisen elämästä. Aiheena lifestyle, kuvaan paljon omia päiviäni ja puhun mulle ajankohtaisista ja tärkeistä aiheista. Olen kiinnostunut hyvin paljon taiteesta ja muodista, ja minulle on tärkeää tukea ihmisten itsetuntoa ja rohkeutta olla oma itsensä. ”

Maijun videoblogi on ollut mun suosikki jo useamman vuoden ajan. Ihanaa, rehellistä ja kannustavaa sisältöä. Maiju osaa tuoda elämän kaikki puolet aidosti esiin.

Mariieveronica

Veronican videoita olen seurannut vuodesta 2013. On ollut mielenkiintoista seurata nuoren naisen kasvutarinaa. Opiskelin Veronican kanssa samassa koulussa amiksessa muutaman vuoden, ja olin seurannut hänen videoitaan jo sitä aikaisemminkin. Oli outoa, kun yhtäkkiä tottuikin näkemään hänet päivittäin. Veronican videoista lemppareitani ovat ihanan aidot ja rehelliset My day-videot.

Hermanni

”Hermanni Hyyryläinen, 24, Helsinki”

Tykkään Hermannin tuottamasta sisällöstä, koska se on täysin omaa luokkaansa. Hän käyttää tehokasta leikkausta videoissaan, ja vaikka videot olisivat pitkiäkin, ne pysyvät silti mielenkiintoisina. Tältä kanavalta lemppareita ovat hauskat ja aidot My-day videot, sekä asiavideot. Suosittelen ehdottomasti!

Ananasraaste

Ananasraaste AKA Sini. Olen seurannut Siniä muistaakseni siitä lähtien kun hän loi kanavansa. Löysin hänet toisen tubettajan Ainon kautta. Sini on vähän hassu tyyppi. Hän ei ota elämää liian vakavasti, ja siitä erityisesti pidän. Lemppareita ovat My week-videot.
Sini muutti äskettäin Espanjaan, ja sitä on ollut mielenkiintoista seurata.
Seuraan myös hänen blogiaan. 

PS Olen vegaani

”Täällä Minni (34) ja Paju (28), hauskaa, että löysit meidät! Vuoden 2016 alussa kasviperäinen ruoka vei mennessään ja halusimme omistaa sille oman kanavansa. PS Olen vegaani pitää sisällään helppoja reseptejä, hyödyllisiä vinkkejä sekä tietoa veganismista – ja jotta homma ei menisi ihan vakavaksi, pyrimme jakamaan tämän kaiken ilon ja huumorin kautta!”

Tätä kanavaa olen seurannut vasta vähän aikaa, mutta rakastuin ihan täysin! Aivan omanlainen tyyli toteuttaa videoita. Videot on toteutettu niin hauskasti, että niihin jää koukkuun. Löydät niin ihanat reseptit kuin My day-videot tältä kanavalta. Suosittelen!
Varsinkin jos vegaanisesta ruokavaliosta on jäänyt huono kuva.

Tapio on the move 

”Mä olen Tapio, kolmekymppinen youtubettaja Helsingistä. Tervetuloa mun Tapio on the move kanavalle! Olen ammatiltani lentäjä ja vlogini sisältää tarinoita ja tapahtumia elämäntyylistäni ja tietenkin lentämisestä 🙂 Julkaisen Lentostory sarjaa kanavallani joka sunnuntai klo 17:30. Tässä sarjassa kerron tarinoita lentoliikenteestä ja ilmailusta yleensä.”

Tuoreimpia Youtube-kanavia tilauslistojeni syövereistä. Olen täysin koukussa näihin videoihin, ne on niin mielenkiintoisia!! Tavalliselle tallaajalle, lentäjän ammatti on ollut aikaisemmin täysin ufo. Äitini ennustaa työkseen lentosäätä, mutta sen lähemmäksi en ole päässyt kyseistä ammattia. Kyseinen tubettaja omaa myös käsittämättömän lempeän ja mukavan äänen, ja sitä on kiva kuunnella.  Suosittelen!! 🙂


Siinä muutama mun tän hetkinen suosikki sisällöntuottaja Youtubesta. Suosittelen ehdottamasti tutustumaan ja tsekkaamaan näiden kanavien sisältöä!

KZMGC

Tietysti viimeisimpänä mainitsen mun poikaystäväni kanavan. Tämä on ollut meidän yhteisenä projektina jo jonkun aikaa. Miska tykkää tehdä vlogeja, ja korttitemppu-videoita, joita mä sitten kuvaan ja editoin. Tutustu ja tilaa? 😉 Me kiitämme.

kakka
-Eveliina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s