Christina Grimmie

tumblr_omkkzi0aog1w5h549o1_1280
KUVA: Tumblr

Christina Grimmie 12.3.1994 – 10.6.2016
”You took the sun, the moon, and the stars
Now I’m walking all alone in the dark.”

Mistähän aloittaisin. Löysin Christinan Youtube-kanavan, zeldaxlove64, vuonna 2011. Ensimmäinen video, jonka katsoin häneltä oli cover-versio Katy Perryn kappaleesta ET.
Christina soitti pianoa ja lauloi, ja kuuntelin ihaillen. Mietin, kuka tyyppi tämä oikein oli. Kiinnitin huomiota siihen, miten aito hän oli. Selvästi hän tiedosti olevansa todella hyvä, mutta missään vaiheessa en huomannut minkäänlaista ylimielisyyttä. Taisin katsella muutamia covereita aina silloin tällöin. Sitten tilasin hänen kanavansa.

Vuodet kuluivat, ja Christina kehittyi paljon laulajana. Aloin tuntea niin suurta ylpeyttä häntä kohtaan. Täysin erilaista, mitä olin koskaan tuntenut ketään kohtaan aikaisemmin. Se oli outoa. Olen aina harrastanut laulamista, ja myöhemmin myös aloitin pianon soiton. Christinasta tuli tavallaan ensimmäinen, jota laulullisesti katsoin ylöspäin.

Christinan videoiden myötä, opin tuntemaan myös hänen perhettään. Videoissa esiintyi mm. hänen veljensä Marcus, paras ystävänsä Lauren ja Sarah, sekä hänen vanhempansa. Christina ja Sarah tekivät yhdessä videosarjaa ”All Above That Is Random” (AATIR) jota seurailin aktiivisesti.


Vuonna 2013 Christinalta ilmestyi levy, With Love. Tunsin suurta ylpeyttä. Hänen uskomaton lauluäänensä oli huomattu, ja hän pääsi vihdoinkin levyttämään. Tekemään sitä mitä hän rakasti eniten. With Love albumin nimikko kappale onkin omistettu faneille, jotka ovat Christinan sanojen mukaan ollut aina suurena tukena hänelle, sekä mahdollistamassa uraa.

Vuoden 2014 lopussa tuli tietoon Christinan Euroopan kiertue. Harkitsin hetken, ja päätin ostaa lipun. Olin niin innoissani, ja tuntui epätodelliselta että näkisin hänet livenä. Minun idolini, livenä. Maanantaina 26.1.2015 se päivä koitti vihdoin. Christina ja bändi esiintyivät Nosturissa, Helsingissä. Oli kylmä ja talvinen päivä, ja jonotimme (äitini) kanssa useamman tunnin. Mutta se oli sen arvoista, joka ikinen sekunti.
Kun Christina astui lavalle, olin pakahtua. Siinä hän seisoi ja esiintyi suoraan silmieni edessä. Keikka jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi.

Olen seuraillut aktiivisesti Christinaa sosiaalisessa mediassa, vuodesta 2011 asti. Aina, kun näin että kanavalle oli tullut uusi video, se oli saatava katsoa ja ihastella heti.

tumblr_om5oyfFu131w5h549o4_1280KUVA: Tumblr

11.6.2016. Heräsin sydäntä särkevään uutiseen. Kuollut. Murhattu. Pääni oli aivan pyörällä. Siis mitä? Miten? Miten tämä on mahdollista.. Luulin, että se olisi ollut vain vitsi. Kyllähän Christina selviää, eikö selviäkkin? Olin monta päivää vaan sokissa, enkä pystynyt käsittää. Sitten alkoi se itku. Alussa itkin todella paljon, itken edelleen.
Kenenkään kuolema ei ole satuttanut näin paljon. Kun opin tuntemaan häntä, ja hänen perhettään. Menin ja katsoin Youtubesta muistotilaisuudesta taltioidun videon. Itkin niin paljon, etten meinannut nähdä eteeni. Sitä tunnetta on vaikeaa kuvata.

tumblr_orbr0kffnE1vkj7bfo1_400Kuva: Tumblr

Christinan läheiset, postaavat vielä tänäkin päivänä hänestä eri sosiaalisiin medioihin hänestä. Kuinka palasina he ovat, kuinka he ikävöivät. Se on ollut erityisen vaikeaa. Olen tuntenut suurta vääryyttä, ja surua. Jo pitkään. Ja tulen varmasti tuntemaan monet vuodet.


Kiitos Christina Grimmie,

Olen kokenut suurta ylpeyttä sinua kohtaan, tulen aina kokemaan. Olet ollut esimerkillinen ja kunnioittava fanejasi kohtaan. Minä, ja kaikki muut fanisi toivomme että sinun on parempi olla nyt. Missä ikinä oletkaan. Olet kirkkain tähti taivaalla, ja aina sydämessäni. ❤ ❤ ❤

tumblr_or9izs1MXb1vidl4mo7_500

“You are an extremely unique and individual person
And I’m telling you, don’t let those invalid opinions of others
Just bring you to the pits, okay?
You’re strong, so own it
Love, me“

– Christina Grimmie

kakka

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s