Aamuherätyksien vaikeus

Kello soi. 5.45. Zzz.. Mitä v****a? Miksi mä olen hereillä tähän aikaan..

Eilen starttasi osaltani viimeinen kouluvuosi, jippii. Oli jotenkin erityisen hankalaa päästä ylös sängystä, vaikka olin tavallaan innoissani. Olen siitä ehkä vähän outo, että rakastan arkea. Ideaa siitä, että jokainen rakentaa oman arkensa. Aina olen nostanut hattua heille, jotka jaksavat kahdeksan tuntisen työ/koulupäivän jälkeen tehdä ylipäätään mitään. Saati pyörittää perhettä.

Kunnes tajusin, että omasta päästähän se on kiinni. Jos tuntuu ettei aika riitä kaikkeen, niin se pitää pistää riittämään. Mun arki on yleensä todella aikataulutettua. Oikeastaan sillä tavalla saan sen sujumaan. Mun täytyy saada todella tarkkaan ja järjestelmällisesti tietää mitä seuraavana päivänä tapahtuu. Ja niihin suunnitelmiin jos tulee muutos, niin mun pään sisäinen organisoinnin perfektionisti saa paniikkikohtauksen. Koulun jälkeen yleensä koomailen, tai vaihtoehtoisesti menen johonkin ja nään ystäviä tai perhettä. Yleensä ensimmäinen vaihtoehto. Sen jälkeen on päivän liikunnan vuoro, raahaudun (lue: puoliväkisin) lenkille. Siitä saan taas lisäenergiaa, jonka jälkeen voinkin vielä tehdä jotain. Tiedostan, että illalla tarvitsen paljon aikaa rauhoittuakseni. Sitten vain otan oman aikani siihen, ei sen kummempaa.

Mutta silti vaivaa yksi asia. Nimittäin se, että miksi ihmeessä mun on niin vaikeaa nousta sängystä aamuisin? Aina tuntuu paremmalta vaihtoehdolta jäädä vaan nukkumaan. Vaikka saisin jopa yhdeksän tuntia unta, silti tuntuu ettei se riitä. Aamut on niin vaikeita, että varaan muutaman tunnin heräämiseen ja kouluun siirtymiseen. Koska kiire aiheuttaa stressiä, ja se voi pahimmassa tapauksessa pilata koko päivän. Siksi.

Koulun terveydenhoitajakin sanoi joskus, että tarvitsisin henkilökohtaisen perseelle potkijan. Jonkun joka repii mut sängystä ylös, pakottaa mut kouluun ja tsemppaa sosiaalisiin tilanteisiin. Vaikka yleensä olen itseni pahin orjapiiskuri. Koulun suhteen tilanne on eri. Ketään vapaaehtoisia?

Hyvää syksyä, ja tsemppiä aamuherätyksiin.
Shit.

kakka

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s