Jasmina Anna Charlotta Skrabb

Tapasin sinut, paras ystäväni 18.8.2013. Olin elokuun alussa aloittanut ammattistartin Variassa, ja satuit samalle luokalle. Muistan kun tapasin sinut ensimmäisen kerran. Se oli pelottavaa. Oikeasti pelkäsin, että alat kiusata minua.  Me kuitenkin aloimme viihtyä toistemme seurassa. Asuit silloin Koivukylässä yhteisen tuttumme Matleenan luona. Sieltäkin kertyi kiitettävä määrä hyviä ja hauskoja muistoja. Kiitos niistä. 
En ole koskaan nauranut niin kippurassa kuin kanssasi. En koskaan. Sinäkin nauroit aina, ja pissasit housuun.


Sanot aina,että meidän ystävyytemme vuosipäivä on 18.9.2013. Menimme luokan kanssa vierailulle Fazerilaan. Muistan legendaariset sanat: ”Syödään henkemme edestä.”
Vuosi 2014.  Yhtä henkistä helvettiä molempien osalta. Sekä sinä, että minä  kärsimme masennuksesta ja muista mielenterveysongelmista. Tietenkin edelleenkin, mutta lievempänä. En voisi olla enempää kiitollinen siitä, että pysyit vierelläni. Olin lapsellinen ja itsekäs, niin kuin masentunut yleensäkkin on. Silti se vaati sinulta paljon, varsinkin kun itsekin olit siinä kunnossa. Pidimme tiukasti yhtä. Kiitos rakas. Lokakuussa 2014 jouduin suljetulle osastolle itsetuhoisuuden takia. Toit minulle kahvia, koska sieltä ei saanut. Olin niin onnellinen, ja samalla surullinen kun jouduit lähteä. Vierailuaika oli päättynyt.
Muutit helmikuussa 2014 ensimmäiseen omaan kotiisi. Elin kanssasi ne hetket. Nukuin sillä kivikovalla sohvalla kanssasi.


Kiitos sinun ystävyytesi, pääsin taas jaloilleni. Meitä yhdistää niin moni asia. Olemme samanlaisia ihmisiä. Olet aina nähnyt minut sellaisena kuin haluan että minut nähdään. Voin puhua kaikesta, olla avoin. Niin avoin, että harva osaa kuvitella. Voin vain olla, jos siltä tuntuu. Tiedät miltä minusta tuntuu, ennen kuin päästän sanaa suustani.

Vuosi 2015.  Muutin omilleni tukiasuntoon. Sinne sai tuoda harvoin kavereita, joten viihdyimme aika paljon sinun kotonasi. Sinulla on aina ollut niin kodikas koti, olet oikea kodin hengetär. Osaat sisustaa hyvin. Sinun 24 neliöisessä yksiössäsi sänky on vaihtanut paikkaa enemmän kuin laki sallii.
Kesäkuussa 2015 muutin Järvenpäähän. Tajusin melko heti sen olleen virhe. Me näimme harvemmin, mutta siltikin suhteellisen usein. Ajattelimme muuttaa yhteen, sulattelimme ajatusta, kunnes se heitettiin romukoppaan. Kumpikaan meistä ei halunnut riskeerata meidän ystävyyttä. Jos joku menisikin pieleen. Kiitos luojan.
Syyskuu 2015. 
Hankit koiran. Olit aina halunnut koiraa, ja nyt uskaltauduit hankkimaan sen. Miten ylpeä olenkaan siitä, millaisen koiran olet Ronjasta kasvattanut. Olet tehnyt ison ja raskaan työn.

Tässä sitä ollaan rakas ystäväni. Meidän kolmas vuosipäivä lähestyy. Tuntuu kun niitä olisi paljon enemmän takana. Jotkut ihmiset kasvaa erilleen, mutta me olemme kasvaneet vuosi vuodelta vaan tiukemmin kiinni toisiimme. En osaa kuvitella elämää ilman sinua. Kenenkään ihmisen kanssa ei ole niin helppoa olla. Hyväksyt minut sellaisena kuin olen. Et ole kertaakaan haastanut riitaa. Yleensä se olen aina ollut minä. Niistäkin olemme aina selvinneet. Opetat minua joka päivä olemaan parempi ihminen. Kauttasi olen löytänyt myös itseni. Päivä päivältä olen vain enemmän sellainen kuin haluaisin ollakkin.
Tuhat ja miljoona muuta asiaa, mitä olet opettanut. Nyt vaan iskee blackout.


Rakas ystäväni, pidän sinusta tiukasti kiinni. Olet maailman ihanin ja kaunein nainen. Olen susta niin ylpeä. Niin ylpeä, ettei sanat riitä kuvaamaan. Tiedät sen varmasti. Kiitos ystävyydestäsi. Olet kullan arvoinen.

Rakastan sinua koko sydämestäni.

”You meet thousands of people and
none of them really touch you. 
Then you meet one person
and your life is changed. 
Forever.”


kakka

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s