Mitä naiset näkevät miehissä?

Millähän sanoilla sitä kuuluisi aloittaa? Tuli inspiraatio kirjoittaa tästä aiheesta, samalla kun kuuntelen sivukorvalla Miskan  tuuletuksia ja manauksia. Tässä pitää tietää että jalkapallon EM-kisat siis pauhaa telkkarista kovalla volyymilla. (Tää on kova juttu hei.)

13414492_1076830192383906_253199321_n

Rupesin miettimään, mitä me naiset nähdään miehissä? Oma miekkoseni on aivan sairaan hajamielinen, joten välillä (lue: lähes aina) pitää tarkistella että onhan kaikki tavarat nyt varmasti mukana. Syyllistävä sormi myös osoittaa lähes poikkeuksetta minun suuntaani, jos jokin tavara on jäänyt matkasta. Basically pitää huolehtia kahden ihmisen tavaroista. Ja kahden ihmisen menoista. Olen kävelevä kalenteri. Tajusin juuri kuulostavani aivan helvetin katkeralta, älkää käsittäkö väärin. Anyways, jollain sairaalla tavalla rakastan sitä. Mikä sitten saa meidät naiset heittäytymään tähän äidin rooliin, ja vielä nauttimaan siitä? Vapaaehtoisesti? Kertokaa mulle pliis.

Olen jo itsessään todella rakastava ja huolehtiva ihminen. Luulenpa, että sillä on vaikutusta tähän asiaan. Haluan huolehtia.

Olemme Miskan kanssa miettineet moneen otteeseen, että mitä me naiset oikein nähdään miehissä. Meidän suhteessa tuntuu kuin sukupuoliroolit olisi kääntyneet toisinpäin. Miska sovittaa kaupassa vaatteita, ja minä odotan ulkopuolella samalla maristen että joko lähdetään. Miska valitsee siiderin, minä kaljan. (Ei sillä että kalja olisi vain miehille.)
Olen meidän suhteen mies. ”Suomalainen mies puhuu vähän mutta asiaa.”
Näitä esimerkkejä on valehtelematta enemmän kuin nämä kaksi. En vain saa päähän.

Yritän kovasti pohtia, että mihin asioihin kiinnitän miehissä huomioni. Mitkä ovat kriteerini? Ehkä tähän voisi vastata ympäripyöreästi. Kiinnitän huomioni miehissä (kuin myös naisissa) luotettavuuteen, rehellisyyteen, käytöstapoihin, ystävällisyyteen. Valehtelisin jos sanoisin, ettei ulkonäkö vaikuta ollenkaan. Tottakai se vaikuttaa, mutta ei sillä oikeastaan ole minulle painoarvoa juuri lainkaan. En ikinä jaksaisi olla hyvännäköisen kusipään kanssa. En varmaan ikinä oppisi rakastamaan sellaista ihmistä.

Tällä hetkellä kainalossa siis mies. Mies joka on aivan hulluna jalkapalloon. Minulle aivan uusi laji. En oikeastaan edes seuraa urheilua, koska suoraan sanottuna se ei kiinnosta ollenkaan. Miskan matseihin olen kuitenkin jaksanut raahautua, haluan tehdä sen rakkaan ihmisen vuoksi. Näyttää että näen vaivaa. Miska on vähän hölmö. Välillä katson vierestä kun se tekee hölmöjä juttuja. Silti jostain syystä rakastun vaan syvemmin sekunti sekunnilta.

Ja hei, te naiset. Tämä postaushan ei varsinaisesti vastannut kysymykseen. Valitettavasti ei minulle ole vastausta tähän kysymykseen. Ehkä se vastaus löytyy jokaisen sydämestä. Jokaisella on varmasti omat syynsä.

Laitan nyt läppärin pois, mutta sanon vielä tämän. Olen aivan helvetin onnellinen.

kakka

We all go a little mad sometimes.
XO

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s