Oh god

Vähän sekavat fiilikset.. Sain just tietää että saan luultavasti asunnon Vantaalta..! Tää on sinänsä jo ilouutinen, koska oon etsinyt asuntoa Vantaalta jo 10 kuukauden ajan.
Muutin kesäkuussa 2015 Järvenpäähän, kun ajattelin et ois kätevää kulkea kouluun täältä. Onhan se kätevää joo, mutta en viihdy täällä pätkääkään. Koko tän kymmenen kuukauden ajan, oon yrittänyt kotiutua, mutta tuloksetta. Aina kun oon Vantaan tai Helsingin alueella, tuntuu että oon tullut kotiin. Ja aina ahdistaa tulla takaisin tänne Järvenpäähän. Kodin pitäisi tuntua siltä, että siellä on turvallista olla ja sinne haluaa palata hyvillä mielin.
Mutta ottaen huomioon että asuin Vantaalla aikoinani yli 18 vuotta, onhan se kait ihan oletettavaa että se tuntuu eniten kodilta.

Vielä stressaa kuitenkin, että joku kerkeää mennä pieleen. Ei uskalla innoita, koska tätä on odotettu niin pitkään! Asunto on vielä todella unelma sijainniltaan. Hiekkaharjussa nimittäin. Ja suunnilleen samankokoinen kaksio, kuin nykyinen asuntonikin.

Nyt pitää rukoilla jotain ylempää voimaa että kaikki menis hyvin.

kakka

We all go a little mad sometimes.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s