Lopun alkua

Mä elän tällä hetkellä sellaisessa elämänvaiheessa, jossa asioita tulee tiensä päähän. Ne vaihtuu uusiin. Päälimmäisenä on mielessä mun tämän hetkisen psykiatrisen hoitosuhteen loppu. Mä oon käynyt Järvenpään nuorisopsykiatrisella poliklinikalla lokakuusta 2014 asti. Ymmärrän kyllä täysin, että en voi käydä enää nuorten puolella. Vaatii resursseja, että nuoret saavat tarvitsemaansa hoitoa, ja jos siellä tälläinen yli-ikäinen 19 -vuotias roikkuu, niin se on aina joltain pois.
Silti tuntuu vaan että asiat jää niin pahasti kesken. Lisäksi mulle luopuminen on niin hemmetin vaikeeta, ollut aina. Oon käynyt juttelemassa mun nykyiselle psykologille noin vuoden ajan, ja tottakai kyseisestä ihmisestä on tullut mulle jollain tasolla kuitenkin rakas. Kyyneleitä on vuodatettu senkin osalta.

Mun olisi siis tarkoitus päättää lähiaikoina, mihin aion tästä jatkaa. Ollaan pohdittu aikuispuolta, psykoterapiaa ja nuorten aikuisten puolta. Kaikki tuntuu vaan niin pelottavalta ja uudelta. Se, että mun pitäisi itse tehdä asian eteen jotain, tuntuu kamalalta. En mä haluaisi luopua mun nykyisestä hoitokontaktista. Tuntuu väärältä.
Oon huomannut harrastavani välttelykäyttäytymistä, kun kyseeseen tulee se, että mun pitäisi itsenäisesti etsiä itselleni psykoterapeuttia netistä. Mulla olisi nyt vajaa kuukausi aikaa päättää, mitä tahdon tehdä. Eniten mua pelottaa että mokaan pahasti jotain, ja sitten mulla ei ole enää kontakteja mihinkään. Jään täysin tyhjän päälle, ja lopuksi ahdistun kuoliaaksi. Tiedän, kyllä että se on epärealistista ajatella niin. Silti joskus pelko sumentaa mun mielestä kaiken muun.

kakka

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s